KOLLEKTIV UDSTILLING

Kollektiv udstilling af Nour Fog, Veronica Rigét, Julie Clifforth, Maj Kjærsig og Johanne Rude Lindegaard

Udstillingsperiode: 6. marts til 2. april 2020

Om udstillingen:
Et kroophold

Tag på bar med Kollektiv Udstilling!

Se dybt i dit ølglas og ask din cigaret i skulpturen på bordet. I udstillingen ‘Et kroophold’ på Byens Kro laver kunstnergruppen værker, der går i dialog med stedet og leger med Byens Kros dobbeltrolle som udstillingssted og bar. Kunsten tager form af typiske værtshusobjekter, som askebægre og ølbriketter. Herudover udstilles en række kollektive tegninger. Med surrealistisk og humoristisk formsprog, udvider Kollektiv Udstilling den vanlige tur på bar. Alle værkerne laves kollektivt og forener medlemmernes kunstneriske stemmer. Skål!

Kollektiv Udstilling er navnet på en kunstnergruppe, der arbejder på at skabe kunst i fællesskab, og ud fra en fælles afsender. Vi deler ligeligt af materialer, viden og arbejdsmetoder i en fælles pulje. Værkerne skabes i mødet og sammenstødet mellem kunstnerne. Kollektiv Udstilling er et idealistisk kollektivt projekt, der eksperimenterer med en opløsning af kunstnerrollen som enkeltindivid og dyrker sammenholdet som drivkraft.

Udstillingen er støttet af Københavns Kommune.

LINK

1) Facebook event

2) Byens Kro