TEXT

I min praksis fokuserer jeg primært på handlingsforløb med erkendelsen af, at den ene handling fører til en anden i en kontinuerlig rytme som fundament i mit refleksionsarbejde. Forståelsen af processen som grundlæggende er med til at forme både arbejdsgang og værkerne.

Ved at anvende et bredt spektrum af teknikker og industrielle materialer indgår jeg i en dialog med objekter, landskab og arkitektur. Gennem en flydende og intuitiv proces søger jeg en materialefølsomhed, hvor skulptur og former bidrager til en samtale mellem det følelsesmæssige og det fysiske rum.

Såvel i installation som i udtryk trækker mine skulpturer på referencer og inspiration fra ruiner som begreb. Ved græsk arkitektur, som inspirerer mig, hersker et særligt fokus på rum, skala og krop, som er nogle af de lighedspunkter, der også kan opleves i mødet med mine skulpturer. Jeg arbejder med skulpturer, relieffer og tegning. I skulptur og relief bruger jeg ofte fundne objekter i plast, sten, træ og kobber; ofte med en tanke om balance og komposition. Mine værker har en skrøbelig karakter og er et mix mellem konstruktion og objet trouvé.

//